Életük első versenyén dobogós helyen az újdonsült bajai motorcsónakosok!

A tavalyi őszi, igen jól sikerült "tehetségkutatás" után az idei évadtól hivatalosan is a Bajai Spartacus Vízügy SC motorcsónak szakosztályának versenyzője az O-350-ben Balogh István és Pintér Krisztián, valamint J T-250-es ifjúsági kategóriában a 13 éves Vő Viktor és a 10 éves Vő Kornél. A csapatot többek között Tubákos Iván, Pfeil Zoltán és Bognár Tamás, a sportág helyi "mágusai" készítették fel az első versenyre, mely június 8-9-én volt Ercsiben.
Itt a két J T-250-es fiú még minden tuning nélküli, gyári alapmotorokkal indult, nem úgy, mint a mezőny többi tagja. Azonban a sokat tapasztalt "nagyok" taktikai tanácsait bölcsen megfogadva szálltak vízre, így sikerülhetett végig versenyben maradniuk a három futamon, és Viktornak nála jóval erősebb ellenfeleket is maga mögé utasítania. Élete első versenyén az ifjú tehetség két dunaújvárosi versenyző, Kisari Gábor és Tábori Áron után a dobogó 3. fokára állhatott fel, Kornél az 5. helyen végzett.
O-350-ben a már tapasztalt, sok éve versenyző ercsi Bédy Tünde végzett az élen, Balogh István 2., a végig motorgondokkal küszködő Pintér Krisztián 3. lett.
Köszönet a lelkes új szerelőgárdának is: Vő Andrásnak, Kovács Gábornak, Hoffbauer Zsoltnak, Kocsmárik Jánosnak és Kovács Józsefnek.

Reméljük, sokat hallunk még az új bajai csapat sikereiről a jövőben!


Vissza a 2002-es versenyekhez